Snabblån utan UC

Snabblån utan uc är helt enkelt snabblån du kan ta utan att dem tar en us på dig. Det är många som eftersöker det här men varför kanske några av er undrar. Jo för det kan faktiskt göra det svårare att låna pengar vid senare tillfälle om du har för många UC på dig. Och dessutom kan det tyvärr ge sämre ränta. Så det är många som vill hålla nere antalet UC på dig och därför har den här guiden växt sig större.


Därför väljer många att ta snabblån utan UC

Anledningen är helt enkelt att folk tror att det är svårare att få låna pengar med många UC. Vilket delvis är sant. Har du många UC på dig kan det dra ner kreditvärdigheten i mångas ögon. Det vill säga i banker och långivares ögon. Så många vill hålla nere antalet kreditupplysningar från UC på sig. Och istället ta lån som tar dom via Creditsafe, Bisnode eller annat. Och det är så vi sorterar lånen.

Snabblån och smslån utan UC?

Om du ska ta snabblån och smslån så bör du läsa på varför många väljer att inte ta ett som tar UC. Då det kan göra att du får svårare att få låna pengar till en bostad till exempel. Och du kan få dyrare ränta. Det gäller att ha så få UC på sig som möjligt nämligen. Det ger ofta bättre ränta och större chans att få låna pengar. Här skriver vi om allt som har och göra med att låna 500kr. Det finns många långivare som lånar ut 500kr och vi försöker lista så många som möjligt här på den här sidan. Vill du låna mer pengar så kan du klicka dig fram i menyn vi har där du kan välja belopp du vill låna eller typ av lån.

Vi samlar alla snabblån utan UC på en sida

Så det vi gör här är alltså att ta ut dom snabblån som inte tar UC. Om du vill se den totala topplistan över vilka lån vi tar ut dessa från kan du hitta länken under topp 2 längst upp på varje sida. Vi försöker göra det så tydligt det bara går genom att ta med dom lånen vi tycker är bra och skriva den viktigaste om varje lån. Så du får en bra överblick och kan välja det du vill ha mest.